pátek 23. ledna 2009

Raj....

Ano, dnes js se skutecne dostali do raje na zemi. jih kambodzi. konecne more. Nez se dostanu k popisu tohoto vysostneho raje.
Nejprv k osemetne ceste, kt nas sem zavedla...nebylo to tak tristni jako v siam reapu, kde js prestupovali..pockat, musim si to sesumirovat - nejdriv nas vyzvedk pickup u hotelu aby nas odvezl o 200m dal na bus zastavku. tam js prestoupili na autobus, kt dojel na jakesi stanoviste. tam js stali se zapnutym motorem ledva 15min v hroznem oderu cesneku jenz tam kdos zatahl. po teto aromaticke ctvrthodce kambodz zacali halekat ze se prestupuje do jineho busu. i jali js se prestoupit do tohoto vozidla,v nemz js pobyli cca 5-8min a vzapeti se navratili do puvodniho dopr prostredku. pote js se jiz vydali na cestu do hl mesta Phnom Penhu,kam js dorazili az za hluboke tmy. tuto cestu mam tez chut trochu rozvest do podrobnosti neb trvala nekolik drahnych hodin. tak v prve rade js se zcela neodkladne a jednou provzdy z gruntu zlila vodou, udelala si na sedacce soukromy bazen a na kalhotech vytvorila cosi jako nezvratny dukaz inkontinence. inu presedla js si na jine sedadlo. tento bus byl, upozornuji, mistenkovy. takze na jakesi dalsi zastavce pristoupili deti, zeny s taskami, mely tenzi me z mista vypudit, ale pak je napadlo sednout si dozadu, neb tam bylo volno. ale...za asi 15min se rozhodly ze, copak ale, pujdou na sve ocislovane misto, takze me tam zabarikadovaly. inu dobra, rka si, mam vam preskocit zada?azda js tak ucinila, jako hbity zajic preskocila js kamb zenstine zada a presedla si do zadu. musim jeste okomentovat jednu desivou osobu muz pohlavi, kt neunavne sukala po autobuse sem a tam, ve tvari strnuly skleb, vytrestena zubiska v klokotavem usmevu...dale maleho chlapce kt mi dal mandarinku a kt cestoval se svym otcem, kt pusobil uctive a mile. na jedne ze zastavek na teto strastiplne ceste js se odvazila pristoupit k jistemu stanku s obcerstvenim, pitivem a cigary, a co se v nem neukryvalo, pod igelitovou rouskou tajemstvi, kt, aj vaj, nezakryvala vse.,.,.,ano...spravne smazena sarancata. not bad. sla js si sednout do oazy chladiveho stinu do jakehosi cekarenskeho voziku, kde si maly roztomily altruisticky hoch se svym otcem pochutnavali na vybranych vypecenych sarancatech precizne odvazenych a vsypanych do igelitoveho pytliku. nebot cesta do hl mesta byla vlekla a zdlouhava, chytl nas s bratrem afekt /prece jen nuda se neslucuje s nasi mladickou touhou vybit premiru energie/, trestili js na sebe zuby a koulili oci v napodobe onoho neklidneho kambodzana..ridic jel vsak nevybirave takze v jedne chvili narychlo seslapnuteho brzdneho pedalu prastila js se o nejakou podezrelou klicku na okne do leve hyzde. jeste ted me boli. o. zase v jinem okamziku ale za podobnych okolnosti, vylitl ze zadni sedacky dopredu/popravde zprvu js mysl, ze si dela legraci/a rozsekl si patu. po techto udalostech js se rozhodli ze legracky podobneho razu se nam nevyplaci a na rade je keep the silence.
tak to byla cesta predchozi, dnesni do sihanouksville nebyla az tak vzrusujici. az na jisteho postarsiho kamb, ktery v prubehu cesty, tedy spise pri kratkem spocinuti dabelsky hrkajiciho stroje, vztycil se a bourlive neco s razanci vzkrikoval, sliny mu litaly od ust a bohuzel zkrapely me odhalene paze neb js sedela pred nim.
takze ted k raji - kambodzskemu letovisku Sihanouksville. nemohu verit vlastnim ocim a musim si dodavat v techto tezkych chvilkach odvahy, jak zacit s popisem neceho tak opaku bozskeho... musim bohuzel nazvat toto dabelskou dirou, zcela ohyzdnou. vsudypritomny bordel, odpadky na silnici na plazi v obydlich. more pomerne kalne, piscita plaz,bordel, spinave bary, postarsi sokolove, zebraci. a hlavne desim se toho, co tu vidim za turisty. pokerovani spinaci, opilci, zena vypadajici jako muz s vyhublym pokerovancem, jez je urcite nejaky belgicky pederast, ozivle mrtvoly...pryc z teto ohavne diry. v zachodku hostelu ve kt js ubytovani si s nozkama nahore v milosrdne kreci ustlal svab dobrych 5 cm. brr.
tak to byl dalsi z mych prispevku do tohoto cestovatelskeho bloku, douf ze vas potesil a zahral u srdicka.

Žádné komentáře:

Okomentovat